Támogasson minket

Támogatás.

Az Egyesület az Alapszabályba foglalt célkitűzésivel összhangban álló közhasznú tevékenységei biztosítása érdekében vállalja, hogy együttműködési szerződést köt hasonló tevékenységet ellátó non-profit szervezetekkel, illetve támogató magánszemélyekkel és/ vagy gazdasági vállalkozásokkal. Az Egyesület a célkitűzéseinek megvalósítására irányuló tevékenységét elsősorban a befolyó tagdíj, támogatások, adományozók adományai, valamint pályázatokon nyert pénzösszegek által kívánja finanszírozni. Ahhoz, hogy a továbbiakban is eredményesen folytathassuk munkánkat, támogatásra van szükségünk. A támogatás többféle formája lehetséges.

Tárgyi támogatás:

Számítástehnikai eszközök, például irodai felszerelés

nyomtató szkenner, számítógép vagy laptop.

Pénzbeli adományozás:

Az egyesületünk számos projekten dolgozik, a legtöbb tervet készpénz hiányában nem tudjuk megvalósítani, ezért a legjelentősebb és leghatékonyabb segítséget természetesen a pénzügyi adományozás jelentené. Ezt főként és igazolhatóan (átláthatóan és ellenőrizhetően) a terveinkben szereplő segítésre fordítjuk.

Rendszeres pénzbeli támogatás:

A leghatékonyab támogatás a rendszeres bankátutalás, ideális esetben akár egy éven keresztül, mellyel biztos hátteret tudunk biztosítani a gyerekek csereprogrom keretében .táboroztatására, melyet 2020-tól szeretnénk megszervezni. Továbbá: -

Nagy örömmel tudatjuk, hogy 2020. június 26-27-28-án (péntek, szombat, vasárnap) megrendezésre kerül Verőcén - lassan hagyományt teremtve ezzel - az „Erdélyország az én hazám” elnevezésű három napos világtalálkozó (fesztivál).

A rendezvényt, amely a népek egymás melletti békés együttélésének a szimbólumát is jelképezi, családias hangulatban szervezzük a Dunakanyar egyik legszebb helyén, a Börzsöny lábánál fekvő Csattogó-völgyben.
Nagyon sok, színes programmal ismerkedhetnek meg kedves látogatóink:
Erdély múltjával, jelenével és jövőképével, olyan emberek meghívásával fűszerezve ezt, kikre nemzetünk polgárai méltán büszkék lehetnek tetteik alapján.

A könnyed szórakozás, kulináris élvezetek mellett lesz konferencia, tartalmas előadássorozat is.

Számtalan más tervünk van, melyekről itt a weboldalunkon is értesülhetnek.

Amennyiben Ön egyetért céljainkkal és meggyőződött az Egyesület munkájának értékéről, és biztos támaszt kíván nyújtani a gyermekeknek, úgy kérjük indítson el részünkre rendszeres megbízást.

A Magyar Nemzet Határtalanul Egyesület, a fesztivál rendezésére elkülönített számlaszámára várjuk a fiskális hozzájárulásokat, támogatásokat az:
OTP Bank 11742252-25544497
non-profit számlaszámra.